Українцям будуть платити за дотримання правил дорожнього руху на дорогах

15.02.2020, 16:15
63343

У нашій країні з’явився перший електронний сервіс, який буде платити гроші за дотримання правил. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій. Чиновник назвав дотримання ПДР “відповідальним і безпечним рухом” на дорогах країни.

Читайте також: Українські водії за 2019 рік заплатили 100 млн гривень штрафів за перевищення швидкості

Про це повідомляє Перший.

Як з’ясувалося, що стартап ШтрафиUA розробив спеціальний додаток, покликаний знизити кількість порушень правил на українських дорогах. Також додаток буде оцінювати водіння конкретного водія і ставити йому оцінку. На думку розробників програми це буде мотивувати водія не порушувати правила. За відповідальний і безпечний рух водій отримає до 18% кешбек від суми страхування автомобіля. Відсоток винагороди може бути різним. Він залежить від ступеня і стилю водіння автомобіля.

Міністр Кріклій розповів, що додатком вже скористалися близько 10 тисяч українців, але не повідомив чи отримав хтось із них обіцяну винагороду. Оцінку водіння водій отримує після установки програми та здійснення 10 поїздок. Разом з оцінкою водієві додаток запропонує отримати кешбек.

Крім цього, стартап запропонував водіям віджет. Він знадобиться тим, хто збирається їхати в інше місто і допоможе зорієнтуватися на новій місцевості.

На даний момент програма здатна працювати на IOS платформі, але незабаром користувачі Android зможуть завантажити і встановити додаток. Також розробники розширять можливості отримання кешбеку і з’явиться спільнота безпечного водіння.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com