Українцям показали ціни на газ у квітні: скільки заплатимо

29.03.2021, 14:28
95968

З 1 квітня українських постачальників не обмежуватимуть цифрою в 6,99 грн за кубометр. Компанії будуть пропонувати свою ціну, зважаючи на ринкові умови. Водночас багато компаній навіть не змінили ціну порівняно з березнем 2021-го. Так, “Мегаватт” опублікував цінник у 6,70 грн за кубометр, а постачальники “Еру Людям”, “Еру Трейдинг” і “Агросинтез Трейдинг” – 6,75 грн за кубометр.

Читайте також: На Волині сім’я із дітьми отруїлася чадним газом

В Європі та світі газ і нафта відчутно зросли в ціні. Однак для вітчизняних споживачів істотного подорожчання “блакитного палива” не буде. Про це повідомляє “ГазПравда”.

Так, ціну в 6,85 грн запропонував “ДП “Промсервіс”. Газопостачальна компанія “Нафтогаз” також залишила квітневу ціну 6,86 грн за кубометр. Стільки ж буде просити і “Галнафтогаз”. За 6,88 грн за кубометр буде продавати дочірнє підприємство “Евод Трейд” комунального підприємства “Луцькводоканал”.

Ціну в 6,98 грн пропонують в “Енерджі Трейд Груп”. Більшість постачальників, зокрема регіональні газзбути, озвучила ціну в 6,99 грн за кубометр.

Втім понад десять компаній оприлюднили і значно вищі ціни: від 7,60 грн і до 8,85 грн за кубометр. Зокрема, ціну в 8,85 грн запропонував “Азовгаз”.

Ціни на газ у квітні 2021-го
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com