Україну накрив штормовий циклон PETRA: є загиблі водії і знеструмлені населені пункти (фото, відео)

5.02.2020, 11:30
62030

Через різке погіршення погодних умов в Україні утворилася складна ситуація на дорогах, а 41 населений пункт у двох областях залишився без світла. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: До +13 градусів: синоптик розповіла, якою буде погода на вихідні в Україні

У Києві вранці 5 лютого утворилися затори та сталися ряд аварій.

Затори у столиці зараз вже перевищують 6 балів, а на карті столиці зафіксовано понад десяток ДТП.

Як повідомляється, на Столичному шосе зіткнулися два автомобілі. Одна людина загинула, ще один потерпілий.

На місце події вже прибули київські патрульні та дві бригади медиків. Одного з водіїв довелося діставати з автівки за допомогою спецзасобів. Він загинув на місці події. Пасажирку з численними травмами забрала швидка.

Так, як повідомляє на сторінці у Facebook dtp.kiev.ua, на Столичному шосе через слизьку дорогу водій не впорався з керування і врізався у забор.

Близько 7:00 у центрі Києва на розі вулиць Івана Франка та Богдана Хмельницького на проїжджу частину впало дерево. Рух транспорту ускладнено.

Як повідомляє КМДА, наразі на дорогах столиці працюють 274 одиниці снігоприбиральної техніки. Сходи, вузькі пішохідні доріжки, зупинки громадського транспорту очищають 158 працівників у складі 28 бригад ручного прибирання.

Нагадаємо, 4 лютого через прогноз про погіршення погодних умов, розпочав роботу штаб Держагентства автомобільних доріг України з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. Для отримання інформації про стан проїзду й оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово “гаряча лінія”: (044) 287 11 40.

Також оприлюднено перелік майданчиків відстою автотранспорту на дорогах державного значення.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями залучені 578 одиниць техніки та 773 робітники.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com