Україну затягне холодними дощами, а потім прийдуть “мінуси”: синоптики оновили прогноз

5.11.2021, 21:33
104473

Погода в Україні сильно зіпсується з похолоданням, дощами, а згодом – і з нічними заморозками. Синоптики попереджають, що вже на вихідних в країні стане помітно прохолодніше.

За даними Українського гідрометцентру, вже в суботу 6 листопада стане помітно прохолодніше на заході, півночі і в центрі, тут очікується +8+12 градусів, а в західних областях вночі температура знизиться до +3+5 градусів. На сході і півдні ще утримається тепло, +12+19 градусів вдень і +5+11 вночі.

Похмуро і з дощем в суботу буде на півночі, північному заході і в частині центру, на решті територій – ясно і без опадів.

Україну затягне холодними дощами, а потім прийдуть "мінуси": синоптики оновили прогноз

В неділю 7 листопада температура дещо вирівняється майже по всій країні, вдень +9+12, вночі +2+7 (в Криму +12+14, вночі +6+8 градусів). Холоднішою ніч буде на крайньому заході – тут ймовірні заморозки до -2 градусів, а на Закарпатті вдень – прохолодно, +7+9, похмуро й дощ.

На решті територій опади малоймовірні.

Україну затягне холодними дощами, а потім прийдуть "мінуси": синоптики оновили прогноз

Понеділок 8 листопада зустріне нас дощами і похмурим небом майже всюди. Температура вдень +7+12, вночі +2+6, а на півдні +13+16 вдень, +5+9 вночі.

9 листопада похолодає ще сильніше, +5+9 вдень, +2+6 вночі, на півдні до +14 вдень і до +11 в нічний час. Дощі по всій країні, а в південних областях – можливі сильні опади.

Україну затягне холодними дощами, а потім прийдуть "мінуси": синоптики оновили прогнозУкраїну затягне холодними дощами, а потім прийдуть "мінуси": синоптики оновили прогноз

10 листопада вдень по країні +3+9, а вночі 0… -4, лише південь втримається від заморозків. При цьому опади малоймовірні.

Україну затягне холодними дощами, а потім прийдуть "мінуси": синоптики оновили прогноз

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com