Укрпошта повідомляє про можливі затримки авіадоставок у Китай

3.02.2020, 13:30
61751

“Укрпошта” продовжує приймати відправлення до Китаю, але попереджає про можливі затримки під час доставки. Про це повідомляється на сайті національного поштового оператора, передає інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

Читайте також: “Поширення прискорюється”: Китай прийняв важливе рішення через смертельний вірус

“Наразі частина авіаліній тимчасово скоротила або скасувала рейси до Китаю. Однак національний поштовий оператор продовжує прийом пошти та одразу після відновлення авіасполучення з Китаєм відправлення будуть доставлені до цієї країни. Загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені”, – зазначили в “Укрпошті”.

У компанії вибачилися перед клієнтами за тимчасові незручності.

Як наголосили в “Укрпошті”, Всесвітня організація охорони здоров’я поки що не впроваджує заборону на переміщення товарів через кордони та міжнародну торгівлю.

“Люди, які отримують посилки з Китаю, не схильні до ризику зараження. “Укрпошта” стежить за ситуацією і перебуває на постійному зв’язку з Міністерством охорони здоров’я в Україні та нашими партнерами в Китаї”, – зазначили в компанії.

За даними компанії, жодних доказів, які свідчили би про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано.

Як повідомлялося, обсяг пасажироперевезень у Китаї скоротився майже на 73% за 10 днів святкування Нового року за місячним календарем, свідчать дані Міністерства транспорту КНР.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com