Укрзалізниця розробила програму, підвищення рівня безпеки пасажирів у поїздах

7.08.2020, 14:12
80700

Укрзалізниця розробила програму, яка має підвищити безпеку перевезень у пасажирських поїздах. Про таку програму заговорили після того, як вночі 31 серпня чоловік без квитка їхав у потязі “Маріуполь – Київ” та побив і намагався зґвалтувати пасажирку.

Читайте також: Адаптивний карантин в Україні: з’явився оновлений список карантинних зон

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу “Укрзалізниці”, про це заявив в. о. голови правління компанії Іван Юрик.

“Розроблена програма включатиме в себе підписання протоколу спільних дій з МВС щодо координації зусиль, пілотний проєкт з охорони у поїздах силами воєнізованої охорони Укрзалізниці, встановлення у пасажирських вагонах спеціальних засобів контролю, формування так званої професійної групи “провокаторів” для боротьби з безквитковими перевезеннями, боротьбу з крадіжками на вокзалах”, – повідомив він.

За словами Івана Юрика, вказану програму буде презентовано наступного тижня.

“Мета нашої комплексної програми – це чіткий алгоритм спільних дій поїзних бригад, правоохоронців, воєнізованої охорони, які у підсумку значно підвищать рівень безпеки та комфорту пасажирів під час подорожі”, – резюмував очільник Укрзалізниці.

Нагадаємо, Анастасія Лугова повідомила, що31 липня в потязі Маріуполь-Киів один з пасажирів без верхнього одягу увірвався в купе, де вона була з маленьким сином, почав бити і намагався зґвалтувати. Нападник зламав жінці щелепу. Його затримали і передали поліції. Заступник міністра внутрішніх справ Анатолій Геращенко повідомив, що затриманий – уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович, 1975 року народження, він був тричі судимий.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com