“Укрзалізниця” витратить 86 мільйонів гривень на консалтинг від Deutsche Bahn та інших компаній

12.02.2020, 19:16
62967

Німецька Deutsche Bahn може консультувати “Укрзалізницю” в консорціумі з іншими компаніями. Про це LIGA.net повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Читайте також: “Укрзалізниця” і Deutsche Bahn підписали меморандум про співпрацю

Мінінфраструктури оголосило конкурс на консалтинг УЗ. Оголошення розміщене в системі електронних закупівель Prozorro, очікувана вартість послуг − 86 млн грн.

Згідно з конкурсною документацією, УЗ шукає мінімум 10 консультантів з досвідом впровадження проектів з підвищення операційної ефективності залізниць. Примітно, що ці консультанти повинні володіти українською або російською мовами.

“Ми оголосили конкурс на консалтинг і вибираємо консультанта. Крім Deutsche Bahn в ньому може брати участь ще багато консультантів. Я знаю, що свої послуги готові запропонувати сім компаній”, − сказав Криклій. Відповідаючи на питання, звідки взялася сума у 86 млн грн (раніше озвучувалася цифра в 1,5 млн євро), міністр пояснив, що 1,5 млн євро пропонував Deutsche Bahn.

Читайте також: Укрзалізниця виплатила Лещенку 136 тисяч гривень гонорару

“Зараз мова йде про більш широке співробітництво. Що можуть взяти на себе Deutsche Bahn, що інші компанії. У Deutsche Bahn експертиза широка, але не за всіма напрямками… Може бути консорціум. Яка цифра буде за підсумками торгів і чому вона так розраховувалася, не можу сказати – це компетенція УЗ”, − підкреслив Криклій.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com