“Укрзалізниця” запроваджує воєнізований контроль в потягах

21.08.2020, 21:19
82014

Наприкінці серпня “Укрзалізниця” запускає пілотний проєкт із запровадження воєнізованої охорони в поїздах. Про це повідомляє Суспільне.

Читайте також: “Червона зона”: “Укрзалізниця” змінює маршрути та закриває продаж квитків на деяких станціях

Десять пар пасажирських поїздів супроводжуватиме воєнізована охорона для забезпечення безпеки пасажирів. Воєнізована охорона діятиме спільно із поїзною бригадою у разі порушень пасажирами правил поведінки.

“Ми зверталися до поліції з проханням супроводжувати поїзди. Ніякої відповіді впродовж довгого часу не отримували. Тому це буде відомча воєнізована охорона, звичайно ж коштом “Укрзалізниці”, – сказано у повідомленні. Також там зазначили, на залізниці вже є така охорона, проте вона супроводжує вантажні поїзди.

“Тепер буде супроводжувати ще й пасажирські поїзди. На цьому етапі ми обирали ті потяги, які, на нашу думку, мають найбільший попит, або ті, де звичайно ж часті випадки нападів”, – сказали в “Укрзалізниці”.

Передумовою стався випадок, коли 31 липня в поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в одному з вагонів пасажирського потяга сполученням «Маріуполь – Київ» пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com