Укрзалізниця запустила в аеропорт Бориспіль новий трисекційний дизель-поїзд (фото)

27.12.2019, 14:50
57965

Сьогодні, 27 грудня,  Укрзалізниця запустила в аеропорт Бориспіль новий трисекційний дизель−поїзд ДПКр−3 від Крюківського вагонобудівного заводу  за маршрутом Київ−Пасажирський − Аеропорт Бориспіль. Повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Читайте також: У ЄС засудили відкриття залізничного сполучення між РФ і окупованим Кримом

У поїзді передбачено 472 місця (170 − для сидіння) та два місця для інвалідів на візках. Перед запуском поїзд пройшов випробування на ділянці Київ−Тернопіль−Кременчук.

Глава Укрзалізниці Євген Кравцов в коментарі Фактам ICTV запевнив, що з потягом не буде проблем: “Потяг інклюзивний, тобто з місцями та вбиральнями для інвалідів…Виробник український дає гарантії, що все буде добре”.

За його словами, попит на маршрут Київ − аеропорт Бориспіль високий, тому і запустили новий потяг напередодні сезону відпусток, і сьогодні Бориспільський експрес перевіз свого мільйонного пасажира.

Дизель−поїзд ДПКр−3 №001 побудований в 2019 році в комлектації з трьох вагонів. Для зручності пасажирів встановлені індивідуальні блоки крісел з підлокітниками, з опціями кінематики, столиками тарозетками.

Є також стелажі для багажу та салонний кондиціонер інвекторний типу. Термін служби дизель−поїзда – до 40 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com