Улюбленому байкерському клубу Путіна можуть заборонити їздити Європою – ЗМІ

19.07.2022, 22:33
124225

Проти російського байкерського клубу “Нічні вовки”, лідером якого є друг очільника Кремля Володимира Путіна Олександр Залдостанов, можуть запровадити санкції ЄС.

Читайте також: “На окупованих територіях України Путін спробує зліпити “Новоросію” – ексзаступник міністра Тука

Зазначається, що відповідне питання посли ЄС піднімали під час обговорення сьомого пакети санкцій ЄС проти Росії 18 липня. Про це пише EUobserver.

Повідомляється, лідер банди, троє його соратників і сам клуб байкерів, зареєстрований у Москві, були додані до проєкту чорного списку ЄС. 

“69-річного чоловіка звинуватили в “активній підтримці російської державної пропаганди через публічне заперечення права України на державність і заклики до “денацифікації”, а також до “деукраїнізації” країни”, – йдеться в документі.

Також у чорному списку ЄС є керівник європейського відділення “вовків” – словак Йозеф Хамбалек. Імовірно, Словаччина заморозить його активи, йому також заборонять поїздки в інші країни Європи.

Загалом Європейський союз може запровадити санкції проти 47 осіб. Більшість з них – російські воєначальники, політики або українські зрадники на окупованих територіях.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com