УПЦ заперечує імовірність розповсюдження коронавірусу в Україні під час причастя

7.03.2020, 13:47
65760

Українська Православна Церква заперечує розповсюдження нового вірусу коронавірусу під час обряду причастя, коли віряни п’ють вино з однієї ложки, заразитися не можна.

Читайте також: Як епідемія коронавірусу впливає на світову економіку

Як повідомляє УНІАН, українцям у церкві радять дотримуватися рекомендацій відповідно гігієни і зміцнення імунітету.  Про це митрополит ПЦУ Дмитро Рудюк написав на сторінці в Facebook. Він закликав не сіяти паніку серед людей і не вигадувати альтернативні способи причащання, бо “ті, хто таке впроваджує, є занепалими і духовно ошуканими християнами”.

“Застерігаю вас від того, що всіляка зневага до страшних животворчих Тіла і Крові Господніх, які подаються з Святої Чаші, придумування всяких способів причастя, які заперечують традиційну форму причастя у Православній Церкві, або якісь обмеження в причасті істинних Тіла і Крові Господа Ісуса Христа є нічим іншим, як зневагою, богохульством і відсутністю віри в Господа Ісуса Христа та Його Чесних Тіла і Крові”, наголосив митрополит.

Читайте також: Влада Канади виділить 20 мільйонів доларів на розробку вакцини від коронавірусу

Митрополит також наголосив на важливості дотримання рекомендацій МОЗ і ВООЗ відповідно гігієни і зміцнення імунітету. “Щоб не виникало зайвих запитань, то хочу наголосити на тому, що інших лікарських порад щодо чистоти, гігієни, а також застережень щодо поширення коронавірусу ми не відкидаємо і просимо вірних всіляко їх дотримуватись”, – казав митрополит Дмитро Рудюк

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com