Уряд призначив тимчасового очільника Нацполіції: хто ним став і що про нього відомо

20.01.2023, 21:32
134527

Кабінет міністрів у п’ятницю, 20 січня, ухвалив рішення призначити тимчасового виконувачем обов’язків голови Нацполіції України Івана Вигівського. 

Читайте також: “П’ятий випадок”: авіаексперт назвав головні причини, через які могла статись трагедія в Броварах

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

“Відсьогодні (20 січня – ред.) начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки голови Національної поліції України”, – сказано у повідомленні.

Що відомо про Івана Вигівського

Відомо, Іван Вигіський є начальником Головного управління Національної поліції у місті Києві. Був призначений на цю посаду 11 серпня 2021 року. За відкритою інформацією, Вигівський народився 26 березня 1980 року на Житомирщині. Працювати в МВС розпочав у 1999 році на посаді слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ України.

У 2015-2016 роках працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. У 2016-му Вигівського призначили на посаду заступника начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області. Із 14 лютого 2020 року Вигівський обіймав посаду начальника ГУНП в Полтавській області.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com