Усі медики, які працюють з хворими на COVID-19, отримують 300% доплати – Степанов

4.09.2020, 12:29
83252

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов запевнив, що усі медичні працівники, які працюють з хворими на коронавірус COVID−19, отримують доплату в розмірі 300 відсотків. Про це він заявив під час звіту перед ВРУ 4 серпня, повідомляє пресслужба МОЗ.

Читайте також: Черговий антирекорд: за добу в Україні зафіксувано біля трьох тисяч випадків інфікування СOVID-19

“Наразі всі медичні працівники, які працюють із хворими на COVID-19, отримують доплати в розмірі 300%. Є поодинокі випадки скарг на невиплату цих коштів, але Міністерство оперативно розв’язує ці проблеми”, – зазначив Степанов.

Також очільник МОЗ наголосив, що були вирішенні проблеми із забезпеченням медиків масками, костюмами та іншими засобами захису.

“Коли я очолив міністерство, у країні були шалені проблеми з забезпеченням засобами індивідуального захисту медиків. Цей дефіцит ліквідовано”, − додав міністр.

За його словами, станом на початок осені на залишках у лікарнях є понад 1,4 млн костюмів та халатів. Зазначається, що цього вистачить приблизно на три місяці. Крім цього, медустанови забезпечені майже 5 млн масок та 1,3 млн респіраторів, а також 5,4 млн рукавичок.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com