“Увійдемо 7 листопада!”: Жириновський пригрозив узяти Київ (відео)

19.08.2019, 17:32
37974

Скандальний російський політик Володимир Жириновський знову впав у маразм і пригрозив особисто приїхати до Києва для його взяття.

Читайте також: “Тільки хачапурі залишиться”: Жириновський зробив скандальну заяву про Грузію

Більш того, депутат нелегітимної Держдуми розмріявся, що там просто на вокзалі його зустрічатимуть піонери з квітами. Неадекватний спіч лідера ЛДПР пролунав в ефірі пропагандистської програми “Недільний вечір з Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Росія 1”.

“Я вранці буду на Київському вокзалі, буду проводжати добровольців”, – почав ділитися своїми неадекватними мріями Жириновський. Йому підіграв топпропагандист Кремля Володимир Соловйов й уїдливо запропонував українцям перейменувати Центральний залізничний вокзал Києва на “Московський” з нагоди запланованого прибуття туди Жириновського.

“Килимові доріжки, квіти, піонери. Слава визволителям України! Україну взагалі не будемо вживати – слава визволителям “Новоросії”! І “Новоросію” не будемо – слава визволителям Києва! Який раз Київ буде звільнений вже? У 1943 7 листопада? І ось ми 7 листопада!” – продовжив ділитися нетверезими планами скандальний російський депутат.

Читайте також: Жириновський “розрізав” Україну на шматочки (відео)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com