УЄФА офіційно скасував всі матчі національних збірних у червні

1.04.2020, 18:18
68278

УЄФА за підсумками відеоконференції з 55 членами−асоціаціями прийняв рішення скасувати проведення поєдинків національних збірних, які були заплановані на червень, через пандемію коронавірусу. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес−службу організації.

Читайте також: УЄФА оштрафував збірну України з футболу за порушення зі сторони фанатів на матчі з Сербією

Раніше допускалося, що в червні пройдуть матчі плей−офф відбору на Євро−2020, які тепер перенесені на вересень. Крім того, збірна України могла провести у перший місяць літа березневі товариські поєдинки з Францією і Польщею. За звичайним календарем команда Андрія Шевченка планувала зіграти контрольні зустрічі з Кіпром (26 травня), Північною Ірландією (2 червня) і Ізраїлем (7 червня). Всі ці ігри не відбудуться.

Також було прийнято рішення скасувати поєдинки фінальних частин молодіжних Євро до 17 і 19 років серед чоловіків і жінок.

Читайте також: В УЄФА заговорили про можливе скасування Євро-2020: причина

Що стосується клубних турнірів, то наразі УЄФА лише повідомив про подальше обговорення ситуації. Багато чого буде залежати від успішності боротьби з пандемією COVID−19.

Під час конференції президент УЄФА Александер Чеферін заявив про готовність розширити сезон, щоб не завершувати турніри достроково, а дограти. Поки йде розробка календаря, щоб завершити сезон до кінця червня, але малоймовірно, що це буде можливо.

Практично весь європейський футбол зараз перебуває на карантині. Матчі тривають тільки в Білорусі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com