Уже декілька разів приходила на Банкову для розмови: Тимошенко знову рветься стати Прем’єр-міністром

4.11.2019, 17:29
50423

Лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко хоче втретє стати прем’єр-міністром України.

Читайте також: З Власенком за спиною: Тимошенко дивно привітала юристів з професійним святом (фото)

Про це повідомляє Українська правда.

Зазначається, що Тимошенко кілька разів приходила на Банкову, де мала зустрічі, на яких намагалась стати корисною новій владі. На початку жовтня вона приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні пости, але домовитись так і не змогла.

“Найцікавіше, що каже вона нам: “Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все”. Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить”, – повідомляє джерело УП в Офісі президента.

Наголошується, що деякі депутати “Слуги народу” розповідають, що до багатьох із них підходять депутати “Батьківщини” з “дружніми розмовами” про Тимошенко. Вони намагаються переконати “слуг” у тому, що лідерка їхньої партії “дуже підсилила б президента Зеленського”.

“З точки зору необхідності для країни прем’єрство Тимошенко було би набагато кращим! Безумовно! Чи прийме таке рішення більшість? Не знаю”, – сказав УП соратник Тимошенко Сергій Власенко.

“Юля опинилася у такій ситуації, що вона вже потрохи починає думати про відхід з політики і розуміє, що треба поставити жирну крапку. Такою крапкою могло би бути президентство. Але… Тепер вона, звісно, хотіла би бути прем’єркою, щоб залишити якийсь слід в історії”, – додає не під запис інший депутат від “Батьківщини”.

Зазначається, що головним плацдармом для наступу Тимошенко на уряд Гончарука може стати земельна реформа і запровадження ринку землі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com