В аеропорту Шарм-ель-Шейх загорівся літак з українськими туристами (відео)

10.11.2019, 09:49
51335

В аеропорту єгипетського курортного міста Шарм−ель−Шейх сталася пожежа на літаку української авіакомпанії SkyUp. Про це повідомляє Громадське з посиланням на міністерство цивільної авіації Єгипту.

Читайте також: В Росії загорівся літак з пасажирами

За інформацією, рейс із Запоріжжі при приземленні в Єгипті зіштовхнувся з проблемою: в літаку стався витік мастила з гідравлічної системи, внаслідок чого загорілася одна з шин шасі. Пасажири та екіпаж лайнера були евакуйовані, єгиптяни звітують про оперативну ліквідацію вогню відповідними службами реагування летовища. Постраждалих в інциденті немає, поширення полум’я на інші частини літака не сталося.

Офіційний коментар щодо інциденту оприлюднила також пресслужба авіакомпанії SkyUp.

“Посадка літака B737 UR-SQH, що виконував рейс SQP 7153 за маршрутом Запоріжжя − Шарм−ель−Шейх, пройшла в штатному режимі. При зарулюванні на стоянку було виявлено задимлення, яке швидко загасили співробітники аеропорту без підключення спецтехніки”, − повідомив перевізник.

В авіакомпанії уточнили, що на борту знаходилися 189 пасажирів і 7 членів екіпажу. Після інциденту SkyUp замінить гальмо і основне колесо на судні, де виявлено проблему. Через ремонт стануться вимушені затримки в розкладі польотів.

“Ця подія викликала затримку наступного рейсу і зміни в розкладі деяких інших рейсів компанії”, − зауважили в пресслужбі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com