В барі Києва через ревнощі підстрелили відомого журналіста

6.05.2019, 18:13
23831

У столиці поліція затримала нападника, який у пивному барі ″Портер Паб″, що на вулиці Героїв Дніпра, 34, підстрелив відомого журналіста, військового оглядача Володимира Рунца. Про це повідомила прес-служба поліції столиці.

Читайте також: На Дніпропетровщині підстрелили громадського активіста

Журналіст отримав вогнепальне поранення стопи, його госпіталізували.

″Потерпілий разом з дівчиною і друзями відпочивали на літній терасі. До них підійшов колишній чоловік супутниці потерпілого, і між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. У розпалі сварки правопорушник повернувся до свого авто, дістав з салону автомат, і почав стріляти в чоловіка″, – розповів начальник оболонського управління поліції Віталій Биков.

Зробивши шість пострілів, зловмисник викинув зброю, сів у машину і зник з місця події. Одна з куль потрапила в стопу потерпілому, чоловіка госпіталізували і прооперували.

Зараз загрози його життю та здоров’ю немає.

″Відомо, що 37-річний потерпілий – киянин, конфлікт між чоловіками через ревнощі виникає вже не вперше″, – додав Биков.

Зробивши шість пострілів, зловмисник викинув зброю, сів у машину і зник з місця події. Одна з куль потрапила в стопу потерпілому, чоловіка госпіталізували і прооперували.

Зараз загрози його життю та здоров’ю немає. “Відомо, що 37-річний потерпілий – киянин, конфлікт між чоловіками через ревнощі виникає вже не вперше”, – додав Биков.

Поліцейські оглянули місце події, опитали свідків, пропрацювали відео з камер спостереження. Отримавши інформацію про марку та номер авто, на яких зник зловмисник, правоохоронці ввели в дію оперативний план Сирена, щоб розшукати і затримати підозрюваного.

Першими автомобіль утікача виявив екіпаж патрульної поліції, який почав переслідування. Зрештою, правопорушник вирішив здатися і самостійно приїхав в оболонський райвідділ.

Відомо, що фігуранту – 45 років, він є місцевим жителем, раніше проблем із законом не мав. З місця злочину поліцейські вилучили речові докази: автомат, гільзи і магазин з патронами до пістолета.

Крім того, при огляді автомобіля зловмисника виявили та вилучили предмети, схожі на нарізну зброю та боєприпаси. Вилучені речі направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальну справу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com