В Білорусі “Іскандери” перемістили ближче до кордону України, ймовірно, для завдання ракетних ударів по західних областях

26.05.2022, 20:02
120548

Росія продовжує використовувати територію Білорусі для завдання ракетних ударів по території Україні. Так, ворог перемістив пускові ракетні установки “Іскандер” ближче до кордону України – до району Лунінець Брестської області, що за 50 км від України.

Читайте також: У Путіна заявили, що чекають від України на прийняття окупації територій

Як зазначають у Генштабі ЗСУ, переміщення “Іскандерів” може означати збільшення ракетних ударів по заходу України. Про це у четвер, 26 травня, повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

“Здійснено переміщення пускових установок оперативно-тактичних крилатих ракет “Ісканде” до району Лунінець Брестської області. Не виключається їхнє залучення до ураження військових об’єктів та інфраструктури в західному регіоні нашої країни“, – повідомив Олексій Громов.

Він також заявив, що від 19 до 26 травня ворог завдав 63 ракетних удари і 41 авіаційний удар по об’єктах в різних містах України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com