В Білорусі оголосили “раптову перевірку” боєготовності на кордоні з Україною

21.06.2024, 16:33
160658

У Білорусі 21 червня розпочалася “раптова перевірка” бойової готовності з’єднань та частин Збройних сил до виконання завдань за призначенням. Перевірка відбуватиметься у Гомельській та Брестській областях, що межують з Україною.

Читайте також: Росія веде гібридну війну на кордоні з НАТО — Bloomberg

Про це заявили в Міноборони Білорусі.

“Сьогодні почалася раптова перевірка готовності з’єднань та військових частин Збройних Сил до виконання завдань за призначенням”, – йдеться в повідомленні відомства.

Там вказали, що до перевірки залучені воєнні частини та підрозділи оперативних командувань, сил спеціальних операцій, ракетних військ та артилерії, військово-повітряних сил та військ ППО.

“На першому етапі перевірки будуть відпрацьовані питання оперативного займання визначених районів, їхньої інженерної підготовки, організації охорони та оборони, а також заступлення на бойове чергування”, – заявили в білоруському Міноборони.

Надалі воєнні частини та підрозділи виконуватимуть навчально-бойові завдання.

Відповідна перевірка проводитиметься на полігонах та ділянках місцевості у Брестській та Гомельській областях. У білоруському оборонному відомстві попередили, що в цей період можливий рух бойової техніки дорогами загального користування.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com