В Чугуєві на пляж з відпочивальниками висадився десант (відео)

31.07.2020, 22:21
80069

У Харківський області, у місті Чугуєві військовий вертоліт висадив десантників прямісінько посеред пляжу з відпочивальниками, які перелякалися через те, що пілот летів досить низько над водою, а повітряні пориви перевернули надувний човен з людьми. Відео інциденту в Чугуєві опублікували в місцевому пабліку “Харків LIVE”.

Читайте також: Ще одна курортна країна продовжила дію обмежень на в’їзд для українців

На кадрах видно, як пілот вертольота кілька разів демонстративно пролетів над водою. Під час першого прольоту вертоліт повільно пролетів біля води, утворивши сильні пориви, які здули відпочивальників з човна у воду. Надувний човен із закріпленим веслом кілька разів перевернувся в повітрі, сильно вдаряючись об воду.

На щастя, він не травмував нікого з людей, серед яких були дорослі та діти. Через деякий час вертоліт здійснив повторний проліт над водою, де купалися люди. Звідти вистрибнули четверо десантників.

Читайте також: Україну поділили на чотири карантинні зони по регіонах (карта)

За словами військових, висадка десанту з вертольота була частиною навчань, які були погоджені з місцевою владою. А це пляж завжди використовувався для цих навчань.

Втім, відпочивальників про це не попередили.

В Чугуеве были учения, а это тогда что делает? Видео старое, за июнь.

Gepostet von Харьков LIVE am Mittwoch, 29. Juli 2020

🚁Пилот военного вертолёта в Чугуеве пролетает очень низко над водоёмомUPD: это оказались учения, но почему их проводят возле людного пляжа, переместились хотя бы в другой конец водоёма или людей убрали. ⠀Ведь на учениях как раз отрабатывают навыки и может произойти что угодно.А что вы думаете по этому поводу?

Gepostet von Харьков LIVE am Mittwoch, 29. Juli 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com