В Дніпрі школяр написав прощальну записку на дошці в школі і зник (фото)

6.12.2019, 19:12
55836

В одній зі шкіл Дніпра учень прийшов у клас, залишив речі, написав на дошці прощальну записку і зник. Про це повідомляє Інформатор у п’ятницю, 6 грудня.

Читайте також: У Мережі опублікували фото руйнації Потьомкінського палацу в Дніпрі

Через кілька хвилин його шукало керівництво навчального закладу, батьки, однокласники і десятки співробітників поліції міста.

Співробітники поліції отримали його фотографію і прикмети. Шукали скрізь і реагували на кожного, хто навіть мінімально підходив під опис. Куди попрямувала дитина – ніхто й гадки не мав. Телефон хлопця був вимкнений.

Через деякий час мобільний з’явився в мережі. Правоохоронці відразу ж визначили район, де він може перебувати, за допомогою пеленгатора. Крім цього, за непідтвердженою інформацією, школяр виклав історію в Instagram, де в сльозах йшов по вулиці. Це допомогло більш точно визначити його місцезнаходження – на відео було видно річку.

За підсумком, 14-річного хлопчика знайшли цілим і неушкодженим. Причину свого вчинку не пояснив. Його доставили до районного відділу поліції, де з ним зараз розмовляють правоохоронці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com