В Егейському морі затонуло судно з 7 тисячами тонн української пшениці

30.08.2021, 11:39
99833

Судно Sea Bird (прапор – Того) вранці в суботу, 28 серпня, затонуло в Критському морі (південна глибоководна частина Егейського моря) після зіткнення з іншим судном.

Про це повідомляє Maritime Bulletin.

Судно Sea Bird випливало з України в Туніс з 7 тис. т пшениці на борту.

Подробиць немає, але, судячи по позиціях судів і їх траєкторіях в районі, Sea Bird, ймовірно, зіткнувся з суховантажем Haya (прапор – Коморські острови). Останній дрейфує на північ від передбачуваного місця зіткнення.

В оперативному штабі Берегової охорони Греції, повідомили, що була проведена рятувальна операція під керівництвом Об’єднаного пошуково-рятувального центру.

«До місця аварії кинулися два сторожові катери Берегової охорони, п’ять знаходилися поблизу суден і вертоліт ВМС Греції. Всі члени екіпажу (всі громадяни Сирії) були зняті з суховантажу. Стан усіх моряків хороший. Вони були переведені на патрульний катер ВМС Греції, який попрямував до міста Монемвасія », – йдеться в повідомленні Берегової охорони.

Згідно з даними сервісу Marine Traffic, судно для перевезення генеральних вантажів Sea Bird вийшло з порту Бердянськ вранці 20 серпня, і мало прибути в порт Сус в Тунісі 31 серпня.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com