В елітному ресторані столиці гості побилися ножами і виделками

9.08.2019, 19:51
36716

У центрі Києва в одному з ресторанів, який розташований на бульварі Лесі Українки, між відвідувачами спалахнула бійка. Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

Читайте також: П’яний прокурор заховався від поліції у кущах в Києві (фото, відео)

Як зазначили у відомстві, конфлікт між місцевими жителями та іноземцями почався зі словестних образ, після чого і почалася бійка.

Під час бійки гості закладу схопилися за столові ножі і виделки, внаслідок чого двоє учасників бійки отримали ножові поранення. 30-річний потерпілий отримав різану рану голови, а 27-річний – ноги. Їх доставили в лікарню для надання допомоги, але від подальшої госпіталізації вони відмовилися.

Прибулі на місце події правоохоронці під час огляду вилучили два столових ножі і дві виделки. Правопорушників затримали. Ними виявилися троє громадян іншої держави, 1992-1997 року народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину й обрано запобіжний захід. 27-річному іноземцю, який безпосередньо завдавав удари ножем, – домашній арешт, а двох інших на час слідства відпустили під особисте зобов’язання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com