В головного лікаря Луцької міської лікарні діагностували коронавірус

28.03.2020, 15:47
67849

Як повідомляє Міністерство охорони здоров’я на Волині офіційно зареєстровано два випадки зараження на коронавірус.

Читайте також: В Україні вже 8 смертельних випадків від коронавірусу

За даними – це 7-річна дитина з села Гірка Полонка Луцького району та “доросла жінка”. Саме так повідомили про друге зараження чиновники під час брифінгу в ОДА, присвяченому ситуації з протидією поширенню пандемії.

За інформацією з власних джерел, NewsMakers стало відомо, що другою особою, в якої підтвердили коронавірус є Лариса Духневич, котра є головним лікарем Луцької міської клінічної лікарні. Діагноз підтвердили після лабораторних досліджень.

Як повідомляють власні джерела наразі вона перебуває в реанімації інфекційної лікарні.

Сама Лариса Духневич підтвердила свою хворобу виданню Перший.

“Так, мені дійсно кілька днів тому поставили діагноз “коронавірус”. До речі, чутки про те, що я приїхала з хворобою з-за кордону – цілковита неправда. За кордоном не була. Скоріш усього, інфікувалася, коли вела огляд одного з пацієнтів, який нещодавно повернувся з-за кордону. Наразі ця людина в самоізоляції під наглядом. У перший же день, коли у мене піднялася температура, я залишилася вдома, на самоізоляції. Тоді ж мені зробили експрес-тест на коронавірус. Він виявився негативним. Через тиждень мені погіршало. Госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню. В окрему палату, щоб не контактувати з іншими хворими, з обмеженим доступом персоналу. Діагностували пневмонію. Повторно зробили тест на грип і коронавірус. Коронавірус підтвердився. Тоді мене – у середу, 25 березня – перевели на лікування у Волинську обласну інфекційну лікарню”, – йдеться в повідомленні.

Лариса Духневич – головний лікар Луцької міської клінічної лікарні, кандидат медичних наук, заслужений лікар України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com