В Харкові побили секретаря єпархії УПЦ КП

14.11.2019, 08:15
52056

У Харкові на секретаря місцевої єпархії УПЦ КП ігумена Данила (Лісовина) напали в будівлі, на яку претендує єпархіальне управління цієї церкви. Про це заявив єпископ Харківський і Богодухівський УПЦ КП Ілля (Зеленський) у Facebook.

Читайте також: ДТП в Харкові: 23-річна дівчина збила чотирьох людей

Він стверджує, що 7 листопада серед білого дня троє невідомих напали на священика, коли він зайшов будівлю на вул. Бєлінського, 20 і жорстоко його побили.

″Напад мав на меті залякування, тому як нічого з речей не було взято і при побитті нападники вигукували погрози на адресу церкви і отця Данила″, – вважає священик.

За його словами, кілька годин Данило перебував без свідомості. Він був госпіталізований і перебуває в міській лікарні швидкої та невідкладної допомоги №4, йому надана необхідна допомога, проведена томографія, зафіксовані побої. Поліція взяла свідчення і склала протокол. Розпочато розслідування.

″Поліцією зафіксовано той факт, що раніше на адресу о. Данила вже надходили погрози, неодноразово зривалися оголошення про богослужіння в єпархіальному управлінні, відбувалися акти хуліганства і вандалізму″, – заявляє Ілля.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com