В Індії хлопця, який хотів зґвалтувати дівчину, змусили прати і прасувати одяг усіх жінок селища

2.10.2021, 12:07
102180

У штаті Біхар на північному сході Індії 20-річного хлопця визнали винним у сексуальних домаганнях і зобов’язали пів року безплатно мити й прасувати одяг усіх жінок села, де він живе

Про це повідомляє AFP.

20-річного Лалана Кумара арештували у квітні 2021 року за спробу зґвалтування дівчини. Суд визнав його провину, але замість тюрми призначив йому унікальне покарання, врахувавши, що Кумар заробляє пранням одягу на життя.

Читайте також: З жовтня в Україні з’явиться нова рідкісна монета: як вона виглядає (фото)

Із відповідним клопотанням до суду звернувся захисник Кумара, пише The Hindu. Так чоловік хоче показати свою повагу до жінок. Щоб суд переконався у виконанні вироку, Кумар повинен отримати відповідний документ у влади селища.

Усі жінки в селі раді рішенню суду. Воно є історичним і сприятиме зростанню поваги до жінок і допоможе захистити їхню гідність, — прокоментував голова села Насіма Хатун.

Кумар також має заплатити 10 тисяч рупій штрафу (3 570 гривень).

The Hindu нагадує, що цей суддя раніше вже ухвалював як мінімум один оригінальний вирок. У серпні 2021 року він відпустив з-під варти чоловіка за умови, що той заплатить за освіту п’ятьох бідних дітей, а їхні батьки підтвердять це перед судом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com