В Індії на власних похоронах “воскрес” 20-річний юнак

4.07.2019, 15:12
31819

В індійському місті Лакхнау, штат Уттар-Прадеш, молодий чоловік, якого лікарі оголосили покійником, раптом почав рухатись на власних похоронах. Це помітили родичі і негайно доставили “покійника” в лікарню, передає NDTV.

Читайте також: В Україні заборонили популярні ліки для зменшення болю у м’язах

Повідомляється, що 20-річного Фуркана Мохаммада відвезли в приватну клініку після того, як він 21 червня потрапив у ДТП. Через три дні, 24 червня, лікарі повідомили, що він мертвий і віддали його тіло родичам. Убита горем сім’я почала готуватися до похоронів.

Коли під час похоронів тіло Фуркана збирались покласти в труну, родичі помітили, що “покійник” смикається. Хлопця негайно доставили в іншу лікарню, де підключили до апарату штучної вентиляції легень. За словами медиків, він у критичному стані, але мозок “однозначно живий”. “У нього є пульс, артеріальний тиск, його рефлекси працюють”, – зазначив один із лікарів.

Читайте також: На Івано-Франківщині масово отруїлися туристи

Старший брат Фуркана Мохаммед Ірфан розповів, що сім’я заплатила 700 тисяч рупій за лікування в приватній лікарні. “Але як тільки ми сказали, що гроші закінчилися, вони оголосили його мертвим”, – додав індієць.

Головний лікар міста, доктор Нарендра Агарвал заявив, що інцидент буде ретельно розслідуватись.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com