В Індії загорілась лікарня з хворими на COVID-19: є загиблі (відео)

10.08.2020, 08:22
80880

В Індії спалахнула пожежа в тимчасовій лікарні з хворими на коронавірус, що розміщена в готелі. Внаслідок подорожі в місті Віджаявада на південному сході Індії загинули щонайменше 10 людей. Пожежа трапилася вночі близько 5 ранку 9 серпня, повідомив у своєму Twitter індійський прем’єр-міністр Наренда Моді.

Читайте також: У Парижі вводять обов`язкове носіння маски в публічних місцях

Вогонь спалахнув у готельних номерах, де тимчасово розміщували хворих на коронавірус. В Індії саме розпал пандемії цієї хвороби, а понад 2 мільйони людей захворіли на коронавірус.

Пожежу вдалося ліквідувати приблизно через пів години після приїзду рятувальників. Втім через це лихо загинули щонайменше 10 людей.

“Я стурбований пожежею в центрі лікування коронавірусу у Віджаяваді. Мої думки з тими, хто втратив своїх близьких. Я молюсь, щоб поранені одужували якнайшвидше”, – написав прем’єр Індії.

Також Times of India інформує, що три дні після в масштабної пожежі, де загинуло 8 людей, які потрапили до Ковід -лікарні в Ахмедабаді, подібна трагедія сталася в іншому центрі догляду за ковід-хворими – у Віджаяваді.

Як зазначається, щонайменше 7 хворих загинули на пожежі.

Пожежа спалахнула о 5 годині ранку в приватному готелі, який був перетворений на Ковід-центр і незабаром полум’я охопило одну частину об’єкта.  У Ковід-центрі перебували близько 30 пацієнтів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com