В Іраці почали підготовку до виведення військ США зі своєї держави

6.01.2020, 14:47
58930

Збройні сили Іраку почали підготовку до виведення військ США з території своєї держави. Представникам міжнародної коаліції буде заборонено пересуватися куди-небудь.

Читайте також: Швеція та НАТО призупинили місію в Іраку через вбивство Сулеймані

Про це заявив представник головнокомандувача збройними силами країни Абдель Керім Халф, передає телеканал Al-Jazeera. 

За його словами, “останні американські удари” є дурістю, й тому іракська сторона не може мовчати. У зв’язку з цим, уточнив Халф, діяльність міжнародної коаліції в Іраці буде обмежена консультаціями, озброєннями, а також тренуваннями військовослужбовців.

“Іракський уряд підготувався до початку виведення американських військ із країни. Діяльність міжнародної коаліції в Іраку буде обмежена консультаціями, озброєннями і тренуваннями військовослужбовців, а збройні сили вийдуть з Іраку… Останні американські удари – дурість, щодо якої неможливо мовчати”, – заявив Абдель Керім Халф.

Халф вважає, що американці здійснювали операції одноосібно, не ставлячи до відома генеральне командування Збройних сил Іраку. Також він уточнив, що влада “обмежила наземне і повітряне пересування сил міжнародної коаліції і не дозволить їм рухатися куди-небудь”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com