В Іспанії офіційно представили новий смартфон Redmi Note 8 Pro

24.09.2019, 10:52
43493

Очікуваний багатьма 64−мегапіксельний смартфон Redmi Note 8 Pro сьогодні суббренд Redmi компанії Xiaomi представив в Іспанії. Про це повідомляє портал ITC.ua.

Читайте також: Apple презентувала iPhone 11 Pro, iPad та Apple Watch (відео, фото)

“Смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, що замінили собою надпопулярні Redmi Note 7 та Redmi Note 7 Pro, були анонсовані в серпні, а їх продажу в Китаї розпочалися 3 вересня. І ось за три тижні старша модель вже дісталася до Європи. Для порівняння, свого часу Redmi Note 7 на це знадобилося кілька місяців”, − йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Redmi Note 8 Pro вже можна замовити за 229 євро зі знижкою (діє тільки добу) за попереднім замовленням, звичайна роздрібна ціна складе 259 євро за версію з 6 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ флеш−пам’яті.

Продажі стартують з 26 вересня в офіційних магазинах Mi.com і Mi Store, а також на AliExpress. З 30 вересня смартфон Redmi Note 8 Pro з’явиться на Amazon. Конфігурація Redmi Note 8 Pro з подвоєним об’ємом флеш−пам’яті (128 ГБ) обійдеться у 269 євро.

Для порівняння, в Китаї ціна на Redmi Note 7 стартує з позначки 195 доларів, але в Китаї ціни на смартфони, як відомо, завжди нижчі, ніж в усьому іншому світі. Крім того, фактичні ціни на Redmi Note 8 Pro для Європи виявилися нижчими тих, що називали напередодні (259 і 289 євро відповідно), що не може не радувати, особливо з урахуванням того, що українські ціни зазвичай ще нижче європейських.

До речі кажучи, у нас презентація Redmi Note 8 Pro очікується в перших числах жовтня цього року, ближче до дати стануть відомі та докладні умови випуску (ціна і точна дата початку продажів).

Redmi Note 8 Pro отримав екран діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю FullHD+, він займає 91,4% площі лицьової панелі та забезпечує захист від синьої частини спектра світла згідно з вимогами сертифікату TUV Rheinland. В основній камері встановлено чотири сенсори зображення, включаючи головний роздільною здатністю 64 Мп (максимальний дозвіл знімків становить 9248 х 6936 пікселів). В основі лежить ігрова SoC MediaTek Helio G90T, доповнена системою рідинного охолодження для стабільної роботи під максимальним навантаженням без зниження продуктивності протягом довгого часу.

Читайте також: Компанія Samsung презентувала нові флагманські смартфони Galaxy Note 10+ і Galaxy Note 10 (відео)

Також заявлені оптимізації на апаратному рівні, включаючи підтримку технології Mіravіsіon (автоматична адаптація картинки для забезпечення оптимальної продуктивності). Є мережевий сертифікат TUV Rheinland, який гарантує постійне і безперебійне підключення до мережі з мінімальною затримкою навіть в складних умовах. Також Redmi Note 8 Pro оснащений дводіапазонним модулем Wi−Fi, інфрачервоним портом і модулем для безконтактних платежів NFC. Ємність акумуляторної батареї дорівнює 4500 мА-год, при цьому підтримується швидка зарядка потужністю 18 Вт.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com