В Іспанії розгорівся скандал з українськими туристами через російський прапор

5.08.2019, 12:12
35973

В одному з готелів Іспанії трапився неприємний інцидент із українськими туристами. Адміністрація не захотіла прибрати прапор Росії, розвішаний у ресторані готелю, образивши українців. Про цю подію на своїй сторінці у Facebook повідомив Давид Пластер.

Читайте також: Українські туристи розбились в аварії у Болгарії: є загиблі

“Міжнародним скандалом завершилася вечеря в одному з готелів на узбережжі Коста-Дорада. На ввічливе прохання прибрати російський прапор із зони відпочинку українців, які безпосередньо постраждали від російської агресії, адміністратор ресторану висміяв гостей і підтвердив підтримку вбивства українців росіянами”, – повідомив він.

Українці попросили адміністратора готелю прибрати прапор, щоб сім’ї, в яких є загиблі від рук російських військових, не почувалися жахливо під час вечері.

“Втім, адміністратор, очевидно, виявився палким прихильником російської політики, тому що у грубій формі відмовив гостям, додавши, що його позиція – це позиція всієї Іспанії. До суперечки на рецепції приєдналися громадяни Росії, яких адміністрація попросила особисто розібратися з шокованими українцями. Щоб яскравіше продемонструвати зневагу до громадян України, на розважальному вечорі біля басейну готелю аніматори почали виконувати військові російські пісні”, – додав Пластер.

Після того, як українці попросили туроператора переселити їх до іншого готелю, туристам виставили штрафи за зняття броні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com