В Італії трагічно загинув громадянин Польщі

10.07.2019, 11:32
32519

Під час спроби пірнути на глибину 333 м в італійському озері Ґарда загинув польський водолаз.

Читайте також: На Київщині втопився священик та його 4-річна донька

В Італії під час спроби побити світовий рекорд з глибоководного пірнання загинув поляк зі Стальової Волі Себастіан Марчевський. Цю інформацію підтвердив Генеральний штаб польської армії, передає Польське радіо. 

“Хорунжий Себастіан Марчевський, солдат Війська польського, ветеран війни в Афганістані, водолаз, якого називали “Людиною зі сталі”, загинув під час спроби побити світовий рекорд з пірнання в італійському озері Ґарда на глибину 333 метри”, – йдеться у повідомленні Генштабу на сторінці у Twitter.

У команді Себастіана Марчевського повідомили, що йому вдалося здійснити свою мрію – за даними глибиноміра поляк пірнув на 333 м 80 см. Проблема трапилася уже під час спливання, на глибині приблизно 150 метрів.

Читайте також: В Ужгороді в аквапарку втопився 7-річний хлопчик

Про смерть поляка повідомило італійське видання “Corriere della Sera”, зазначивши, що тіло 41-річного чоловіка було виявлено лише за декілька годин після пірнання. Весь цей час його шукали рятувальники.

Італійська газета нагадала, що в цьому ж озері торік загинув ще один польський водолаз Адам Кшиштоф Павлік, який також намагався побити світовий рекорд.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com