В Івано-Франківську студентів госпіталізували з отруєнням

28.01.2020, 14:11
61208

Сімох іноземних студентів медуніверситету Івано−Франківська госпіталізували в обласну інфекційну лікарню. Про це повідомляє прес−служба Держпродспоживслужби області у вівторок, 28 січня.

Читайте також: У Яремче отруїлися 6 туристів

“27 січня 2020 року 7 студентів, які навчаються в Івано-Франківському національному медичному університеті, були госпіталізовані в обласну клінічну інфекційну лікарню з попереднім діагнозом “харчова токсикоінфекція”. Хворі скаржилися на загальну слабкість, болі в животі, підвищення температури тіла, діарею… Хворі пов’язують виникнення захворювання з вживанням лаваша з курячим м’ясом, придбаним в закладі Сандвіч−бар 24 січня”, − сказано в повідомленні.

Зараз стан хворих оцінюється як стан середнього ступеня тяжкості. Розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції.

Читайте також:  Львові в одному із популярних кафе отруїлися 5 дітей з Харкова

Серед основних порушень, встановлених у ході епідрозслідування в сандвіч−барі, фахівці називають привізну воду невідомого походження і відсутність гарячого водопостачання, відсутність контролю температурного режиму холодильного обладнання, приготування курячого м’яса в домашніх умовах і відсутність маркування на деяких продуктах. Особисті медичні книжки персоналу теж не були представлені фахівцям.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com