В квартирі у Запоріжжі знайшли мертвою цілу родину

19.11.2019, 11:30
52966

У Запоріжжі поліція встановлює обставини смерті у квартирі подружжя та їхнього сина.

Читайте також: На Тернопільщині батько 5 років не може добитися справедливості: посадовець, який на смерть збив 17-річного хлопця на свободі

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізької області, ввечері 18 листопада до Дніпровського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що її сестра з суботи не виходить на зв’язок.

За місцем виклику прибула слідчо-оперативна група, яка спільно із заявницею зайшла до помешкання її родички, що розташоване по вул. Ладозькій, де було виявлено тіло жінки, 1961 р. н. Крім цього, в квартирі знаходилось тіло чоловіка, 1959 р. н., а також їхнього сина, 1994 р. н.

На місце події прибуло керівництво ГУНП, Дніпровського відділу поліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти, співробітники прокуратури.

“Попередньо встановлено, що на тілах подружжя наявні тілесні ушкодження, а їхнього сина виявлено повішаним. Встановлюються обставини”, – зазначила заступник начальника слідчого управління ГУНП Вікторія Козарь.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com