В МЗС відреагували на заяву угорського парламентаря про “психічні проблеми” Зеленського

5.06.2022, 17:01
121306

Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що угорські політики “наполегливо продовжують поливати брудом Україну та відбілювати злочини Росії”.

Читайте також: Окупанти замінували берег Інгульця та намагаються відновити втрачені позиції на Херсонщині – Генштаб

Про це Ніколенко написав у своєму Фейсбуці.

“МЗС України очікує на оприлюднення спікером парламенту Угорщини Ласло Кевером довідки про стан його психічного здоров’я. Подальша оцінка слів пана Кевера напряму залежить від висновку, зафіксованому в довідці”, – написав речник МЗС України.

Ніколенко наголосив, що “на превеликий жаль, угорські політики наполегливо продовжують поливати брудом Україну та відбілювати злочини Росії”.

“Така позиція не дивує, адже історично Угорщина вже не раз орієнтувалася на сторону зла”, – заявив речник українського закордонного відомства.

Читайте також: Зранку російська крилата ракета критично низько пролетіла над “Південноукраїнською АЕС”

Зазначимо, спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер заявив про начебто “психічну проблему” у президента України Володимира Зеленського, аргументуючи це тим, що він рішуче, іноді жорстко просить партнерів про підтримку.

“Зазвичай той, кому потрібна допомога, просить про неї ввічливо – наполегливо, але просить, а не вимагає або погрожує. Погрожують зазвичай ворогам, а зовсім не тим, із ким хочуть дружити. Тут є якісь особисті психічні проблеми”, – заявив угорський парламентар.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com