В Одесі 16-річні підлітки катували малолітнього хлопчика

19.12.2019, 17:55
57168

В Одеській області поліція підозрює двох 16-річних підлітків у тортурах малолітньої дитини. Про це в четвер, 19 грудня, повідомила пресслужба поліції області.

Читайте також: В Одесі спалахнула пожежа в дитячому садочку (відео)

Зазначається, що про подію в поліцію повідомила мати постраждалого. Перевіряючи зазначене звернення, поліцейські виявили відео, яке поширювалося в соціальних мережах, і встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися двоє 16-річних учнів професійного ліцею, один з яких вже є фігурантом двох кримінальних проваджень за фактами крадіжки і грабежу.

За даними поліції, в орендованій квартирі одного з ліцеїстів підлітки в присутності ще чотирьох неповнолітніх свідків побили 11-річного хлопчика і під погрозою застосування фізичного насильства змусили повністю роздягнутися. Свої дії вони знімали на мобільний телефон.

Поліцейські почали розслідування за статтею про катування (ч.2 ст. 127 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про повідомлення правопорушникам про підозру. Вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до правопорушення. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com