В Одесі горіла психіатрична лікарня: загинуло 6 пацієнтів

11.06.2019, 10:29
28659

В результаті пожежі в одному з корпусів психіатричної лікарні в Одесі загинуло шестеро осіб.

Читайте також: На Київщині на птахофабриці сталась пожежа (фото, відео)

Про це повідомляє Думская.

За даними ДСНС, станом на 23:19 пожежу було ліквідовано.

Ситуацію прокоментував також президент України Володимир Зеленський. Він закликав прем’єр-міністра створити комісію з розслідування причин трагедії.

За фактом пожежі в Одеському обласному медичному центрі психічного здоров’я, внаслідок якої загинули шестеро людей, розпочато кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за пунктами 1 та 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Відповідно до акту рятувальників, попередня причина загоряння – занесення вогню ззовні, заявили в поліції.

Повідомляється, що для розслідування обставин пожежі створена посилена слідчо-оперативна група з числа працівників слідчого управління ГУНП та Суворовського відділу поліції.

“В рамках розпочатих кримінальних проваджень у адміністративному корпусі лікарні та в кабінетах трьох посадових осіб вказаного закладу тривають обшуки. Встановлюється наявність пожежно-технічної документації, яка буде вилучена для ретельного вивчення”, – зазначили в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com