В Одесі грабіжники катували 77-річного бізнесмена

10.05.2019, 15:48
24402

В Одесі невідомі бандити обікрали та катували 77-річного співзасновника місцевої телекомпанії. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Одеської області, пише ТСН.

Читайте також: Поліція Києва затримала іноземця-педофіла, який зґвалтував 14-річну дівчинку

Як відомо, напад стався 9 травня близько 6.00 в приватному житловому будинку в районі 9-ї станції Великого Фонтану – на вулиці Червоних Зір.

За словами потерпілого, п’ятеро зловмисників в масках перелізли через паркан його будинку і накинулися на господаря, який перебував у дворі.

“Злочинці витягли його в будинок, де також перебувала його 71-річна дружина. Подружжя зв’язали… Стосовно чоловіка застосували фізичне насильство – били його, в тому числі ногами, прикладали до тіла розпечену праску. Під тортурами злочинці змусили його віддати значну суму грошей”, – зазначили в поліції.

У подружжя відібрали 300 тисяч доларів, ювелірні прикраси, мобільні телефони, після чого зникли. Коли злочинці пішли, вони замкнули чоловіка з дружиною в будинку. До правоохоронних органів звернувся родич, який проживає по сусідству.

Як зазначили у поліції, потерпілому надали медичну допомогу. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею “розбій” Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com