В Одесі на карантин закрили школи

27.01.2020, 20:15
61132

У школах Одеси оголошено карантин через високий рівень захворюваності грипом і ГРВІ. Про це повідомляє прес-служба мерії міста в понеділок, 27 січня.

Читайте також: Зачинила в квартирі та пішла пиячити: в Одесі горе-мати кинула напризволяще двох діток

Рішення про те, що із завтрашнього дня всі школи Одеси закриті на карантин, прийняла місцева комісія з техногенно-екологічної безпеки та НС.

“Комісія ТЕБ прийняла рішення з завтрашнього дня закрити школи на карантин на 2 тижні. В дитсадках групи будуть закриватися, якщо кількість хворих перевищить 20%”, – заявили у прес-службі.

Заступник глави департаменту охорони здоров’я Одеської міськради Надія Гончаренко заявила, що в місті епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ перевищено на 7,6%.

“За даними лабораторного центру, на сьогодні реєструється рівень захворюваності на грип, який перевищує епідпоріг на 7,6% відсотка. За останній тиждень захворюваність зросла на 28%”, – розповіла Гончаренко і додала, що 74% хворих – неповнолітні, в основному, це діти у віці до 14 років.

У місті посилено протиепідемічні заходи, зокрема, в лікувальних установах введено масковий режим, в лікарнях обмежено відвідування пацієнтів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com