В Одесі “накрили” поліцейських, які обікрали офіс, в якому проводили обшук (відео)

13.02.2020, 10:10
63008

В Одесі поліцейські привласнили речі комерційної структури, в приміщенні якої проводили обшук.

Читайте також:  Зганьбив не тільки нацполіцію, але й всю Україну: поліцейський обікрав товаришів на зустрічі випускників (фото, відео)

Як повідомляється в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області – пише УНІАН, в мережі Інтернет поширюється відео, на якому зафіксовано три людини, які під час обшуку в приміщенні одного з одеських підприємств розкладають по кишенях чужі речі. При цьому, люди коментують свої дії нецензурними словами.
“Зазначена публікація не залишилася без уваги керівництва одеської поліції. Наразі всі учасники події встановлені. Вони дійсно є співробітниками поліції. Цей ганебний вчинок ганьбить честь і гідність тих поліцейських, які щодня стоять на варті закону і порядку …”, – сказано в повідомленні.

У главку акцентують, що керівництво поліції зацікавлене в тому, щоб в правоохоронних органах служили люди, які є зразком честі і гідності, і не має наміру покривати негідну поведінку подібних працівників.

Зараз за даним фактом призначено службове розслідування, матеріали якого будуть передані в ГБР.

На період проведення перевірки поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків.

На відео, про яке йдеться, відзняті двоє чоловіків і жінка, які беруть речі і кладуть до кишень та сумки. Наприклад, жінка взяла моток скотча. Чути, що при цьому вона каже: “Так, що мені ще потрібно … Колонка у мене є, чайничок є …”. У коментарях до відео в соціальних мережах пишуть, що ці троє – слідчі, які проводять обшук в комерційній структурі, яка працює з товариством сліпих. “Привласнили під час обшуку в комерсантів скотч, кусачки, набір шестигранників та пиріжок”, – пише джерело.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com