В Одесі поліцейського запідозрили у зґвалтуванні неповнолітньої

15.07.2020, 19:54
78466

В Одесі працівника Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції запідозрили у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Читайте також: Із рушницею та сокирою: на Закарпатті селяни почубилися, не поділивши дорогу (фото)

Так, за даними слідства, дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня 2020 року. Тоді до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Згодом дівчинка знайшлася, правоохоронці склали відносно матері адміністративний протокол, а з донькою провели бесіду.

Однак, пізніше, 11 лютого, підозрюваний (на той час працював на посаді інспектора сектору ювенальної превенції) змусив неповнолітню поїхати до нього додому. Там чоловік і зґвалтував дитину, після чого відвіз її на місце зупинки громадського транспорту.

Через декілька днів після інциденту постраждала розповіла про це своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронних органів.

Наразі інспектору сектору ювенальної превенції Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції у місті Одеса повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com