В Одесі у приватній клініці жінку засмоктав апарат МРТ разом з інвалідним візком

3.06.2021, 13:01
97444

В Одесі в приватній клініці за адресою Космонавтів, 10 сталася НП. Там апарат МРТ всмоктав пацієнтку з інвалідністю разом з коляскою, на якій вона приїхала.

Читайте також: В Україні виявлена курятина з найнебезпечнішою хворобою

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Інцидент стався 2 червня. Як стало відомо пізніше, в інциденті винна супроводжуюча жінки, яка грубо порушила правила безпеки.

“Причиною цього щодо трагічного інциденту стала груба необережність з боку тієї особи, яка супроводжувала пацієнта на проведення томографії”, – розповів юрист приватного медзакладу.

Як виявилося, силою магнітного поля втягнуло і крісло, і пацієнтку. Це сталося через необережність супроводжуючої.

“Перед процедурою був проведений інструктаж з техніки безпеки з усіма учасниками обстеження, вони розписалися. У приміщенні, де стоїть томограф, дуже сильне магнітне поле. Але жінка, яка привезла і супроводжувала пацієнта на металевому кріслі, ймовірно, не усвідомила, що техніки безпеки потрібно дотримуватися і після проведення процедури, коли вона вирішила вкотити крісло в приміщення, де стоїть томограф і підкотити його ближче до пацієнта, щоб потім перемістити його на крісло – це крісло було втягнуто в томограф силою магнітного поля”, – розповів правозахисник.

Повідомляється, що в результаті інциденту постраждала не тільки жінка з інвалідністю, а й співробітниця медустанови. Пацієнтку госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

В результаті інциденту також постраждав томограф вартістю понад 100 тисяч доларів – він зламався.

В Одесі у приватній клініці жінку засмоктав апарат МРТ разом з інвалідним візкомВ Одесі у приватній клініці жінку засмоктав апарат МРТ разом з інвалідним візком

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com