В Одесі у сміттєвій урні знайшли відрізану голову жінки: подробиці моторошного вбивства (фото, відео)

2.06.2023, 09:31
141569

В Одесі у сміттєвій урні знайшли голову жінки, в сусідніх баках були інші частини тіла. Поліція встановила, що вбитою є 60-річна мешканка Одеси, з якою розправився рідний син.

Читайте також: Спалив живцем: на Львівщині чоловік жорстоко позбувся дружини, прикутої до ліжка

Про це повідомили в поліції Одеської області.

За даними слідства, 30 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що свідки знайшли в сміттєвому контейнері голову жінки. Правоохоронці оглянули місце злочину та виявили в сусідніх урнах для сміття інші частини тіла.

Менше, ніж за добу, поліція розкрила моторошне вбивство. Виявилося, що померлою є 60-річна жителька Одеси, яку вбив рідний син. Слідство встановило, що між родичами стався конфлікт. Тоді 39-річний чоловік почав бити матір сокирою по голові, а коли вона впала – душив її. Переконавшись, що мати мертва, підозрюваний у ванні розчленував її. Він розфасував частини тіла до пакетів і пішов додому. Наступного дня він повернувся на місце скоєння злочину, забрав згортки та розклав їх по смітниках на одній із сусідніх вулиць.

“За наявністю достатніх доказів, які вже зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили чоловікові про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. На обрання запобіжного заходу 39-річний чоловік чекає в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Поліція розслідує мотиви злочину та встановлює осудність підозрюваного.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com