В Одесі відомий блогер перерізав собі горло під час судового засідання: деталі (відео)

31.07.2020, 20:23
80058

У п’ятницю, 31 липня, в Одесі місцевий блогер Стас Домбровський перерізав собі горло у залі суду після оголошення рішення. Про це повідомляє портал Трасса Е-95.

Читайте також: Книгу луцького терориста Кривоша передали на експертизу

Як зазначається, інцидент трапився у приміщенні Приморського районного суду під час засідання. За попередньою інформацією, суд розглядав звинувачення Домбровського у хуліганстві. Після цього суддя ухвалив рішення відправити чоловіка в СІЗО без права на заставу.

Однак, Домбровський запевняв, що справа проти нього сфабрикована. За словами блогера, він заступився за друга, на якого напали приблизно десятка осіб.

Після чого обвинувачуваний перерізав собі горло та продовжив кричати про несправедливе рішення судді. У результаті чоловіку на місці надали медичну допомогу та забрали до лікарні.

Обвиняемый перерезал себе горло в одесском суде

Одесский блогер Стас Домбровский 31 июля полоснул себе по горлу лезвием после оглашения решения Приморского районного суда.Об этом сообщили очевидцы.Суд рассматривал обвинение Домбровского в хулиганстве и решил отправить его в СИЗО без права на залог. Обвиняемый утверждал, что дело сфабриковано, а он заступился за друга, на которого напали около десяти человек. Домбровский с кровоточащей раной продолжал кричать о несправедливости.Ему на месте оказали медицинскую помощь и госпитализировали.

Gepostet von Трасса Е-95 am Freitag, 31. Juli 2020

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com