В Одеській обласній раді проходять обшуки, – ЗМІ

16.08.2019, 16:17
37625

Співробітники Державного бюро розслідувань проводять обшуки в Одеській обласній раді. Про це повідомляє місцеве видання 048.ua в п’ятницю, 16 серпня.

Читайте також: В Одеській області поліцейський на спорткарі потрапив у ДТП

Зазначено, що поки голова обласної ради Анатолій Урбанський, який ще не склав повноваження, веде сесію, а в його кабінеті проводять обшук.

Видання зазначає, що спочатку про те, що в будівлю обласної ради входять співробітники Державного бюро розслідувань, повідомив журналіст Григорій Козьма.

″По каналах журналістики стало відомо що в Одеську облраду зайшло ДБР з обшуком у справі про розкрадання 660 млн грн з боку групи осіб, розкрадання під керівництвом голови облради. В Ізмаїлі працює ще одна група ДБР у цій же справі″, – написав він у Facebook.

Крім того, співробітники поліції, які чергують біля будівлі облради, підтвердили журналістам видання інформацію про те, що в будівлю увійшли співробітники ДБР, однак куди і навіщо, не пояснили.

Біля кабінету голови облради Анатолія Урбанського сидять співробітники правоохоронних органів і нікого не пропускають. За їхніми словами, йде обшук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com