В одеському ДСНС намагались знищити документи про перевірку пожежної безпеки коледжу – СБУ

14.12.2019, 09:47
56602

В Одесі посадові особи Головного управління ДСНС в Одеській області намагалися знищити документи про перевірку коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, в якому сталася пожежа.

Читайте також: Пожежа в Одеському коледжі: кількість загиблих зросла до 16

Як повідомили в Управлінні СБУ в Одеській області, спецслужба проводить обшуки в службових приміщеннях регіонального главку ДСНС.

Також посадові особи перевіряються на предмет неналежного виконання ними службових обов’язків та використання службового становища всупереч інтересам служби, що призвело до загибелі 16 осіб під час пожежі в коледжі.

“За оперативною інформацією, окремі керівники ГУ ДСНС намагалися приховати і знищити документацію про проведену перевірку протипожежного стану і надання дозволу на експлуатацію приміщень навчального закладу”, – повідомили в пресслужбі управління СБУ.

Як зазначається, для документування дій посадових осіб проводяться слідчі дії в адміністративних будівлях Одеського міського управління та Головного управління ДСНС в Одеській області. Зараз вилучаються матеріали, що підтверджують причетність до протиправної діяльності посадових осіб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com