В одному із райцентрів Волинської області встановлюють КПП через спалах COVID-19

10.06.2020, 21:49
75090

Через спалах коронавірусу COVID19 у місті Володимир−Волинський на Волині із 12 червня на в’їздах та виїздах із населеного пункту запрацюють контрольні пости. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Читайте також: У Черкасах на карантин закрили дві школи через коронавірус (відео)

“Із 12 червня на в’їздах−виїздах з Володимира-Волинського облаштують пости, які контролюватимуть міграцію між містами. Таке рішення прийняла 10 червня міська комісія з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, враховуючи оцінку поточної епідемічної ситуації та рішення Волинської регіональної комісії ТЕБ та НС”, йдеться у повідомленні.

Міська влада наголосила, що, перш за все, йдеться про контроль за пересування ймовірних хворих, які будуть самостійно або за допомогою інших людей в’їжджати до міста або виїжджати з нього. Також відомо, що пункти функціонуватимуть цілодобово, а до їхньої роботи залучать поліцейських, медиків та працівники ДСНС.

Читайте також: У Києві виявили спалах COVID-19 в одному з дитячих садків

Як зазначається, чергові на контрольно-пропускних пунктах будуть проводити дистанційне вимірювання температури водіїв та пасажирів, а у випадку виявлення осіб із симптомами ГРВІ персонал КПП повинен викликати мобільну медичну бригаду для забору матеріалу для подальшого лабораторного обстеження на наявність коронавірусної хвороби.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com