В Офісі президента назвали єдиний спосіб “зберегти обличчя” Кремля

21.10.2022, 14:01
129569

Голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що є єдиний способів для Кремля “зберегти обличчя” – терміново припинити війну проти України.

Читайте також: Підрив Каховської ГЕС: у Зеленського розкрили справжній задум Кремля

Таку думку Єрмак висловив у колонці для видання The Washington Post.

“Російські війська відступають. Російській промисловості не вистачає ресурсів, економіка руйнується, і термінове припинення бойових дій є єдиним способом для Росії зберегти обличчя”, – наголосив Єрмак.

Керівник ОП наголошує: Москва заявляє про нібито готовність “відновити” переговори з Україною, але у Кремлі хочуть закінчити війну переможцем. Тому не Росія не хоче говорити про повернення Україні захоплених територій; про звільнення депортованих людей; про виплату компенсацій за завдані збитки та про угоду про видачу військових злочинців.

Єрмак наголосив, що “корисні ідіоти на Заході” активніше закликають до миру на тлі ядерних погроз Путіна. “Колишні та нинішні політики та впливові бізнесмени закликають до переговорів із Кремлем нібито заради миру. Заради людства. Але не заради України чи справедливості”, – пише голова Офісу президента.

Він також наголосив, що російський режим вчинив найжорстокіший акт державного тероризму від часів Другої світової війни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com