В Офісі президента озвучили цілі України після коронакризи

19.05.2020, 17:49
72894

Україна після завершення пандемії коронавірусу зосередиться на підтримці українського експорту та залученні інвестицій з-за кордону.

Читайте також: НБУ випустить срібну монету номіналом 1000 гривень

Про це йшлося на нараді у президента України Володимира Зеленського 19 травня, сказано в повідомленні на сайті голови держави.

Зеленський підтримав перезавантаження економічного напряму зовнішньої політики України. Цей процес МЗС розпочне з перезапуску роботи оновленої Ради експортерів та інвесторів (РЕІ).

“Нині найкращий час для втілення економічних амбіцій України. Для цього МЗС запускає якісно оновлений блок торговельно-інвестиційної дипломатії. Ми зосередимося на двох пріоритетах: підтримці українського експорту у світі та залученні інвестицій до України. Зусиллями українських дипломатів подолання економічних наслідків пандемії має стати історією успіху України та всіх українців”, – заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

“Я хочу, щоб український бізнес мав можливості експорту. Хочу, щоб не лише великі підприємці виходили на міжнародний ринок, але й щоб таку можливість отримав середній і малий бізнес, наприклад, фермер з якісною продукцією чи підприємець з унікальним виробництвом, щоб вони йшли на експорт і виростали до великих бізнесів, щоб мали таку мотивацію”, – сказав Зеленський.

Також на нараді було заявлено, що вже існують кілька проектів іноземних інвестицій, які перебувають на фінальній стадії погодження.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com